Razlika med, mega volumen tehniko in rusko tehniko trepalnic


Mega volumen je tehnika za vse tiste, ki želijo izredno goste trepalnice. V čopkih se nanaša približno od 8-15 tankih trepalnic ki se nalepijo na eno naravno. Prednost je tudi da, ko naše naravne trepanice zaradi živjenskega cikla postopama odpadajo, se ne opazi kot pri ostalih tehnikah. Kljub temu pa popolnoma nič ne oteži naših trepalnic in jih ne poškoduje. Prednost obeh tehnih je tudi v krajšem času nanašanja, tako da boste več časa zase. Ruski volumen je v primerjavi z Mega volumnom bolj naraven videz, ki za vse ki želite poudariti svoje oči, ter se vam ne da več vsakodnevno nanašati maskare. Prav tako tehnika popolnoma nič ne poškoduje vaših naravnih trepalnic in med naravnim izpadanjem trepalnic je videz še bolj naraven.

Izkušnje strank - LPG endermolift

It’s not just us being hyped about it. See what all those lovely Customers are saying:
  • I am responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Butcher, InspireFruit
  • The aim of the company magazine is to make colleagues feel connected to Helvetia. I am responsible for the design, development and implementation.
    Philips Morry, InspireFruit
  • Responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Riyaz, InspireFruit
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 330, 1000 Ljubljana 

Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu