LPG ENDERMOLOGIJA OBRAZA

LPG endermolift anti-agingEndermolift anti-aging celična stimulacija LPG je 100% naravna metoda pomladitev Vašega obraza z globinskim delovanjem, ki učvrsti kožo in zabriše sledi staranja.

Zdrav življenski slog je vitalnega pomena za ohranjanje izgleda vaše kože. Elementi kot so uravnotežena prehrana, redno vlaženje in dnevna uporaba UV filtrov, največ prispevajo k zdravju kože. Kljub vsej preventivi pa je staranje kože neizbežno. 

LPG endermolift se posebej osredotoča na površinske sloje tkiva kože v katerem se nahajajo fibroplasti. Fibroplasti so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina, ki koži dajeta čvrstost in elastičnost. Endermolift s svojim intezivnim globinskim delovanjem deluje na povečano proizvodnjo kolagena in elastina ter na zmanjšanje maščobnih oblog. Končni rezultat je popolni lifting obraza.

LPG - LipomassageTM by endermologie®Že samo v nekaj terapijah lahko z nego Endermolift odpravimo in popravimo vidne učinke staranja kože kot so: linije,gubice,ohlapnost kože,odpravljanje podbradka ter vam tako povrnemo mladosten, svež in sijoč izgled obraza,vratu in dekolteja.
ALI LPG ENDERMOLIFT DELUJE?
Rezultati doseženi z Endermologie metodo so potrjeni preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta.
KAKO DELUJE ENDERMOLIFT NA DOLOČENE PROBLEMATIKE KOŽE?
LPG Endermolift deluje specifično tako, da prepreči in upočasni proces staranja delikatnih tkiv obraza, vratu in dekolteja. Ta izjemna metoda stimulira tkiva na celičnem nivoju. Tako na naraven način obnavlja čvrstost kože hkrati pa omehča in zgladi obrazne linije ter gubice. Končno lahko polepšate svojo kožo in dosežete sijoč, mladosten videz- brez injekciji ali kirurških posegov ter brez bolečin.
KOMU JE NAMENJEN ENDERMOLIFT?
Namenjem je vam, tako ženskam kot moškim, ki:
iščete 100% naravno, neagresivno metodo v boju proti staranju kože
želite zmanjšati gube in linije
zaradi otečenih oči in temnih obročev ste videti utrujeni in izčrpani
imate povešeno kožo na obrazu
želite zmanjšati svoj podbradek
KATERA PODROČJA LAHKO OBDELUJEMO?
Različne velikosti masažnih glav skupaj z zelo natančnimi nastavitvami omogočajo prilagoditev kateremukoli predelu kože (čelo, ličnice, vrat, dekolte) in obraznim potezam (okrog ust, cele ustnice, okoli oči, zgornja veka, posamezne gube oz.linije na obrazu)-na ta način je možno doseči kateri lepotni cilj ali anti-aging učinek (zgostitev tkiva, preoblikovanje, učvrstitev kože, zglajenje gub…)
KAKŠEN JE POSTOPEK IZVAJANJA PROGRAMA LPG-ENDERMOLIFT?
1. Diagnoza kože
Pregled nam omogoči določitev vaših ciljev.

2. Kozmetično negovalni problem
Začetnemu pogovoru o problemu sledi posamezniku prilagojena analiza stanja,s katero se glede na zastavljen cilj določi najprimernejši program.

3. Izvajanje Endremolift terapije
Ko skupaj določimo program,ki ga bomo izvajali in izberemo primerne nastavke za vašo Endermolift masažo,lahko pričnemo s terapijo. Posamezna terapija traja(odvisno od izbranega programa) od 30 min do 90 min za celotno nego z Dr.E .Voss

Najprej očistimo obraz s čistilno peno ter tonificiramo, 
nato z aparatom opravimo terapijo ki je prilagojena zahtevam in potrebam posamezne stranke.

Na koncu vedno zaključimo z zaščitno kremo. Ob celotni negi pa poleg osnovnega čiščenja kože se opravi piling na osnovi sadne kisline,vtiranje aktivnih unčikovin, nato opravimo terapijo z aparatom ter na koncu vedno zaključimo z kolagensko masko ter ustrezno kremo.

4. Spremljanje rezultatov
Tekom programa LPG Endermolift analizo stanja v določenih intervalih ponovimo,tako da lahko sproti ocenjujemo rezultate glede na zastavljene cilje.
KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM REZULTATE?
Za optimalne rezultate je potrebno od 6-12 zaporednih terapij. Število terapij se razlikuje glede na zastavljene cilje oziroma probleme kože.

Program izvajamo od 1-3/ teden .Po zaključku programa pa je priporočljivo vzdrževanje doseženih rezultatov.
Odpravljanje gubic


Patentirana glava za nego LPG® izvaja mikropulzacije po površini kože, da jo stimulira in temeljito reaktivira proces sinteze fibroblastov.

endermologie®: 100-odstotno naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska tehnika stimulacije kože, ki reaktivira celične procese.

Kot pravi arhitekti kože so fibroblasti odgovorni za ustvarjanje osnovnih gradnikov dermisa, ki ji dajejo gostoto, mehkobo in sijaj: kolagen za čvrstost, elastin za prožnost ter hialuronska kislina za volumen in vlaženje. Vendar se proizvodnja teh pomlajevalnih snovi upočasni že pri 25 letih in kljub povsem zdravemu načinu življenja.

CENIK LPG -OBRAZA
LPG -Anti-age ,napeta,sijoča polt in učvrstitev 30 min =40 eur
LPG -anti age ,napeta,sijoča polt in učvrstitev 40 min = 45 eur
LPG -odprava podbradka 30 min =40 eur
LPG – glajenje gubic okrog oči in ust 30 min =40 eur
LPG – odprava podočnjakov, zabuhlosti 30 min = 40 eur
LPG- limfna drenaža obraza 30 min =40 eur

Koža se začne povešati in izgubljati svojo gostoto, zaradi česar nastanejo gube in brazde. Drugi zunanji dejavniki, kot so sonce, stres, tobak ali celo onesnaženje, lahko pospešijo nastanek gub na obrazu.

Proizvodnja novega, dobrega kolagena in naravne hialuronske kisline (+80 %*) vrne dermisu nekaj svojega volumna in tako "dvigne" dno gube. Sinteza elastina (+46 %*) naredi kožo prožnejšo in odpornejšo na številne mišične mikro kontrakcije, ki so pogosto vzrok "izraznih gub".

*Humbert P. et al. študija, Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17.

Prej - Potem
ENDERMOLOGIE® REŠITEV
Proizvodnja novega, dobrega kolagena in naravne hialuronske kisline (+80 %*) vrne dermisu nekaj njegovega volumna in tako "dvigne" dno gube.

Sinteza elastina (+46 %*) naredi kožo prožnejšo in odpornejšo na številne mišične mikro kontrakcije, ki so pogosto vzrok "izraznih gub".
ZUNANJA SIMULACIJA ZA NOTRANJE DELOVANJE
“Postopoma med seansami se koža vidno okrepi in napolni od znotraj. Gube in drobne linije se vidno zmanjšajo (87 %*), hkrati pa se ohrani naravni izraz obraza.”
*Humbertova študija
Optimizirajte rezultate s kozmetiko endermologie in
ODKRIJTE CELOTNO LINIJO IZDELKOV FACE ENDERMOLOGIE

Učvrstitev kože in povečanje tonusa

Patentirana glava za nego LPG® intenzivno in hkrati prijetno deluje z mikropulzacijami na površino kože.

LPG endermologie®: edina 100-odstotno naravna, neinvazivna in neagresivna mehanska tehnika stimulacije kože, ki reaktivira celične procese.

Kot pravi arhitekti kože so fibroblasti odgovorni za ustvarjanje osnovnih gradnikov dermisa, ki ji dajejo gostoto, mehkobo in sijaj: kolagen za čvrstost, elastin za prožnost ter hialuronska kislina za volumen in vlaženje. Vendar se že pri 25 letih in kljub povsem zdravemu načinu življenja proizvodnja teh pomlajevalnih snovi upočasni.

Obraz izgubi čvrstost in tonus, nazolabialne gube se poglobijo in veke postanejo povešene. Koža se postopoma raztegne, kar povzroči splošno povešenost obraza.

ENDERMOLOGIE® REŠITEV
Proizvodnja novega, dobrega kolagena in naravne hialuronske kisline (+80 %*) vrne dermisu nekaj njegovega volumna in tako "dvigne" dno gube.

Sinteza elastina (+46 %*) naredi kožo prožnejšo in odpornejšo na številne mišične mikro kontrakcije, ki so pogosto vzrok "izraznih gub".
ZUNANJA SIMULACIJA ZA NOTRANJE DELOVANJE
“Postopoma med seansami se koža vidno okrepi in napolni od znotraj. Gube in drobne linije se vidno zmanjšajo (87 %*), hkrati pa se ohrani naravni izraz obraza.”
*Humbertova študija
Optimizirajte rezultate s kozmetiko endermologie in
ODKRIJTE CELOTNO LINIJO IZDELKOV FACE ENDERMOLOGIE

do 87%

manj vidne
gubice

do 46%

VEČ
kolagena in elastina

do 80 %

VEČ tvorbe 
hialuronske kisline

do 70 %

Močnejši in 
čvrstejši epidermis

Odpravljanje podbradka
Tehnika LPG endermologie® z različnimi nastavitvami glave za zdravljenje LPG® spodbuja adipocite (maščobne celice), da učinkovito sprostijo maščobo, ki je v njih shranjena.

endermologie®: edina 100-odstotno naravna, neinvazivna, neagresivna mehanska tehnika stimulacije kože, ki reaktivira celične procese.

Dvojna brada je komajda estetsko prijetna in prizadene tako moške kot ženske vseh starosti: popači vaše obrazne poteze in naredi vaš obraz težji. Na splošno je posledica kopičenja maščobnih mas, lahko pa se pojavi tudi kot stranski učinek povešene kože zaradi zmanjšane sinteze naravnih kolagenskih in elastinskih vlaken.

ENDERMOLOGIE® REŠITEV
Tehnika endermologie® z različnimi nastavitvami glave za zdravljenje LPG® spodbuja adipocite (maščobne celice) k učinkovitemu sproščanju tam shranjene maščobe. Ta tehnika pomaga tudi pri preoblikovanju obrisov obraza z učinkom učvrstitve, ki ima učvrščevalni učinek.
ZUNANJA SIMULACIJA ZA NOTRANJE DELOVANJE
Spodbujanje adipocitov (maščobnih celic) omogoča učinkovito sproščanje uskladiščene maščobe, da se ponovno vzpostavi ravnovesje obsega obraza.
“Obraz je vidno vitkejši, njegovi volumni pa bolj uravnoteženi.”

Izkušnje strank - LPG endermolift

It’s not just us being hyped about it. See what all those lovely Customers are saying:
  • I am responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Butcher, InspireFruit
  • The aim of the company magazine is to make colleagues feel connected to Helvetia. I am responsible for the design, development and implementation.
    Philips Morry, InspireFruit
  • Responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Riyaz, InspireFruit
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 495
1351 Brezovica pri ljubljani
Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
magic-wandcrossmenu