Nega in pomlajevanje obraza

LPG endermolift
LPG LIFTMASAŽA OBRAZA skrbi za spodbujanje elastina in kolagena za odpravljanje gubic na obrazu.

ENDERMOLIFT anti-aging celična stimulacija

Endermolift anti-aging celična stimulacija LPG je 100% naravna metoda pomladitev Vašega obraza z globinskim delovanjem, ki učvrsti kožo in zabriše sledi staranja.
PREJ
POTEM
PREBERI VEČ
LPG endermolift PODBRADKA - lokalno odpravljanje maščobe
Podbradek je estetsko neprijeten in prizadene tako moške kot ženske vseh starosti: popači vaše obrazne poteze in naredi vaš obraz težji. Na splošno je posledica kopičenja maščobnih mas, lahko pa se pojavi tudi kot stranski učinek povešene kože zaradi zmanjšane sinteze naravnih kolagenskih in elastinskih vlaken.

Tehnika endermologie® z različnimi nastavitvami glave za zdravljenje LPG® spodbuja adipocite (maščobne celice) k učinkovitemu sproščanju tam shranjene maščobe. Ta tehnika pomaga tudi pri preoblikovanju obrisov obraza z učinkom učvrstitve, ki ima učvrščevalni učinek.
PREBERI VEČ
LPG limfna drenaža
LPG Lipomasaža povečuje in izboljšuje limfno drenažo ter njene učinke

Posebej učinkovita je v boju proti zastajanju tekočine v predelih obraza kot so okolica oči (zabuhlost), lica, okoli nosu... Terapija spodbudi funkcije limfnega sistema, kar pospeši izločanje zastale odvečne tekočine in drugih strupenih snovi iz obraznega predela.
PREBERI VEČ
Ročna limfna drenaža
Limfna cirkulacija je ob cirkulaciji krvi, s katero je tesno povezana, funkcionalni sistem, ki zagotavlja odtok tkivne tekočine oziroma limfe. Limfa je ostanek tekočine, ki se skozi kapilare precedi v medcelične prostore in se ne vsrka nazaj v krvni sistem. Izvor limfe je dejansko v krvnem sistemu, filtrira pa se skozi stene kapilar. Limfna kapilara je grajena podobno kot krvna kapilara, le da je bolj odprta in vanjo vstopajo tudi tiste snovi, ki zaradi svoje velikosti niso mogle v krvni sistem. Te tanke žilice sestavljajo gosto mrežo – limfni sistem, ki v telesu deluje kot čistilni oziroma drenažni sestav. 

Cilj ročne limfne drenaže je uravnovesiti tekočine v telesu. Ročna limfna drenaža je tehnika oziroma terapevtska metoda, s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov. 
PREBERI VEČ
Microneedling 
Pri postopku drobne iglice prodrejo v povrhnjico in dermis, kjer z njimi naredimo drobne, kontrolirane mikrovbode v kožo. Tako sprožimo intenzivno regeneracijo kože.

Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov koža tvori nov kolagen, ki omogoča, da se gubice zgladijo na naraven način.

Microneedling spada med postopke za povečanje sinteze kolagena, imenovane tudi CIT - Collagen induction theraphy.
PREBERI VEČ
Profesionalne kislinske nege obraza po Dr. E Voss
Osnovna filozofija nege kože pri Dr. E. Voss je dualni pristop (Dual Lift System) – ločena, a sinergična obravnava glavnih dveh plasti kože, epidermisa (povrhnjica) in dermisa (usnjica). Raziskave so namreč pokazale, da je le na ta način mogoče zares učinkovito in celostno negovati in zaščititi kožo.

Vodilo in glavni cilj kozmetike Dr. E. Voss je ponuditi tisto, in samo tisto, kar koža resnično potrebuje za to, da (p)ostane zdrava in mladostna. Namesto na tržne strategije se Dr. E. Voss osredotoča na znanost in vrhunsko kakovost surovin, ki so skrbno izbrane od najboljših proizvajalcev na svetu.
PREBERI VEČ
Osnovne nege obraza z vnašanjem preparatov:  z / brez ultrazvoka
Nega obraza je zelo sproščujoč tretma, ki vas bo sprostil in izboljšal vašo kožo.

Z vsako stranko se posvetujemo in izberemo primerno nego obraza za njeno kožo, saj le tako lahko nudimo najboljše. 
PREBERI VEČ
RAZLIKA MED, MEGA VOLUMEN TEHNIKO IN RUSKO TEHNIKO TREPALNIC
Mega volumen je tehnika za vse tiste, ki želijo izredno goste trepalnice. V čopkih se nanaša približno od 8-15 tankih trepalnic ki se nalepijo na eno naravno. Prednost je tudi da, ko naše naravne trepanice zaradi živjenskega cikla postopama odpadajo, se ne opazi kot pri ostalih tehnikah. Kljub temu pa popolnoma nič ne oteži naših trepalnic in jih ne poškoduje. Prednost obeh tehnih je tudi v krajšem času nanašanja, tako da boste več časa zase. Ruski volumen je v primerjavi z Mega volumnom bolj naraven videz, ki za vse ki želite poudariti svoje oči, ter se vam ne da več vsakodnevno nanašati maskare. Prav tako tehnika popolnoma nič ne poškoduje vaših naravnih trepalnic in med naravnim izpadanjem trepalnic je videz še bolj naraven.
PREBERI VEČ
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 330, 1000 Ljubljana 

Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu