POUDARITE OČI

Permanentni makeup oči in obrvi


S permanentnim oz po domače trajnim ličenjem ne boste ves dan videti naličene, boste pa vedno urejene! Permanentni make-up vam pomaga, da boste vsak dan - tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti urejene tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja.

Permanentni make up, poznan tudi pod imenom permanentno kozmetično poudarjanje ali mikro-pigmentacija, je danes že zelo uveljavljen postopek med tistimi, ki jih ni strah stopiti pred množico in vedno bolj zamenjuje običajni vsakodnevni make up.

Priprave na postopek
Izdelava permanentnega make upa je postopek, pri katerem je potrebno slediti navodilom. Med postopkom in po njem boste opazili pordelost ali blago oteklino – oboje bo izginilo v nekaj urah.

Postopek permanentnega ličenja - PRED postopkom


Navodila pred postopkom:
Pred pričetkom postopka se pogovorimo in na voljo smo vam za vsa vprašanja v zvezi s permanentnim make upom

Pred postopkom boste videli obrise permanentnega make upa. Barvo permanentnega make upa bomo izbrali pred pričetkom v skladu s tipom vaše kože in z vašimi željami. Ničesar ne izvajamo brez vašega soglasja.

Na voljo imamo veliko paleto barvnih odtenkov, ki jih po želji lahko mešamo – tako se v celoti prilagodimo vašim potrebam in željam.

Vsi materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo permanentnega make upa, so namenjeni enkratni uporabi. To pomeni, da je vse, kar se dotakne vaše kože novo, namenjeno le za enkratno uporabo. Zato prenos kakršnih koli okužb ni mogoč.

Permanentni make up oči in trepalnic
Permanentni make up vam omogoča veliko različnih videzov, ki so primerni za vsakdanji izgled – od učinka "dolgih trepalnic" do globljega in bolj izrazitega videza, ki vam bo zagotovil izjemno naraven videz.
Trajno ličenje oči
Ali se želite zbuditi z glamuroznimi in čudovito definiranimi očmi? Oči so osnovni znaki izraza in povezanosti med ljudmi ter so del govorice telesa, na katero smo najbolj pozorni.
Trajni make-up obrvi
Poteze obrvi so za lepoto izjemno pomembne – zato poskrbite, da boste iz njih napravile kar največ. Pravilno oblikovane obrvi uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše, zato lahko z eno samo spremembo veliko pripomorete k lepšemu videzu.

Zakaj izbrati trajno ličenje?


S trajnim ličenjem ne boste ves dan videti naličene, temveč preprosto lepe. Permanentni make-up vam pomaga, da boste tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali "samo" pri napornih poslovnih obvezah videti čudovite tudi brez vsakodnevnega ličenja.

Oblikovanje obrvi = 12 eur
Oblikovanje in barvanje obrvi = 18 eur
Barvanje trepalnic = 12 eur
Barvanje trepalnic in obrvi =20 eur
PERMANENTNI MAKE UP
Oči zgornja veka = 150 eur
Oči spodnja veka = 150 eur
Oči zgornja in spodnja veka = 250 eur
Senčenje obrvi = 150 eur
Korekcija = 100 eur

Postopek permanentnega ličenja - PO postopku


Navodila po končanem postopku:
Na mestu aplikacije permanentnega make-upa se bodo napravile majhne kraste v barvi pigmenta.

Nanje ves čas nanašajte posebno kremo, začnete pa jo nanašati 24 ur po postopku. Ta bo preprečila sušenje mesta aplikacije, dokler se povsem ne zaceli. Krast ne smete odstranjevati na silo.

Nanesite tanko plast kreme – večja količina kreme bi povzročila izcedek. Za nanašanje (mazanje) kreme uporabite bombažne blazinice ali čisto roko. Pazite na higieno.

Nanašanje kreme: obrvi – 2-3 krat dnevno, rob očesne veke dvakrat dnevno (krema ne sme priti v oči; to ni mazilo za oči!!!). Krast ne odstranjujte na silo – poškodujete lahko pigment, ki smo ga nanesli ali rano okužite.

Po aplikaciji permanentnega make upa na očesni veki
Trajanje otekline je pri vsakem posamezniku različno in lahko traja do naslednjega dne, včasih pa edem izgine že uro po postopku.

Zvečer po postopku lahko nanje položite hladne vrečke čaja. Pripravite močan črni čaj – ne zeliščnega; čaj postavite v hladilnik; ko se ohladi, v čaj namočite mehko bombažno krpico (robček), ga temeljito ožemite in nanesite na očesne veke.

Postopek lahko ponovite naslednje jutro

Po aplikaciji permanentnega make upa na obrveh
Običajno obrvi ne zatekajo; opazili boste nekaj pordelosti na mestih vbodov kratek čas po postopku.

Permanentni make up oči in trepalnic
Na očeh občrtamo očesno veko in okrepimo trepalnice, kadar so tanke, redke in (ali) svetle, kadar dlačic ni (alopecija) ali kadar želite oči poudariti.
Trajni make-up obrvi
S tehniko permanentnega make upa narišemo mankajoče dlačice, ki so posledica preveč agresivnega puljenja, pomanjkljive poraščenosti (alopecija), karcinoma ali terapije z obsevanjem, opeklin in brazgotin. Skupaj izberemo barvo, obliko in intenziteto novih obrvi. Ko se dogovorimo glede želenega videza obrvi, začnemo s pigmentiranjem.
Trajno ličenje vam prihrani čas - veliko časa!
Vaš čas je dragocen. Današnji življenjski stil je zahteven, zato bi bilo zelo prijetno zbuditi se z popolnim make upom in preživeti ves dan, ne da bi ga bilo potrebno popravljati. Kaj pa tisti intimni trenutki, ko vaša šminka ali črtalo končata nekje drugje? Permanentni make up vam nudi popolno rešitev, ki ste si jo vedno želeli!
Ste naveličane vsakodnevnega ličenja oči?
S staranjem postanejo oči puste in brez življenja, saj barva roženice postane manj izrazita. Tudi trepalnice se redčijo in oči izgubljajo svojo definirano obliko. Nanašanje črtala za oči je zapleteno in zamudno, in celo najbolj umetniški ljudje ga nanašajo, spet odstranjujejo in ponovno nanašajo, da se znebijo ravnih črt in razmazanih delov.
Bi imele zapeljivejše oči TUDI brez zamudnega vsakodnevnega ličenja?
Permanentni make up vam bo omogočili, da se zbujate in nadaljujete preko celotnega dne z bolj svetlimi, mlajšimi in bolj zapeljivimi očmi – in nihče ne bo mogel ugotoviti, od kod in zakaj ste take, ne da bi sploh stopile pred ogledalo!
Zakaj so pomembne obrvi?
Poteze obrvi so za lepoto izjemno pomembne – zato poskrbite, da boste iz njih napravile kar največ. Pravilno oblikovane obrvi uokvirjajo oči, vas pomladijo in napravijo veliko lepše, zato lahko z eno samo spremembo veliko pripomorete k lepšemu videzu. Prav gotovo pa takega videza ne dosežemo zlahka – mnoge ženske vsak dan uporabljajo svinčnik, s katerim skušajo ustvariti naraven videz obrvi ali dopolniti dele, kjer obrvi manjkajo. Težave pa nastopijo takrat, ko greste plavat ali na vroč poletni dan.
Popravki preveč populjenih obrvi
Nekatere ženske so si kot najstnice preveč pulile obrvi in ustvarjale zelo tanke črte, ki so bile takrat moderne danes pa niso več ali pa jim to ne pristiji. Ne želimo ustvarjati strogo definiranih obrvi, ki so videti trde in umetne, temveč dodajamo nežne linije, ki so videti naravno in poudarjajo vaše naravno lepoto.Gre za odebelitev ali popolno nadomestitev manjkajočih delov obrvi, saj se nariše vsaka dlačica posebej in tako ustvari nova obrv. Barve so v prvih dneh nekoliko bolj intenzivne, končni videz pa je viden po sedmih dneh.
Naličeni tudi pri športu
Se ukvarjate s športom in vaš make up ni obstojen v času vadbe? Ste alergični na običajne izdelke za ličenje ali nosite kontaktne leče? Permanentni make up vam nudi popolno rešitev, ki ste si jo vedno želeli!
Zdravstvene ovire pri ličenju
Medicinske ovire ali slab vid lahko predstavljajo veliko oviro pri nanašanju make upa. Za tiste, ki so preživeli opekline ali so imeli kakšno drugo nesrečo lahko popolnoma obnovimo obrvi, poudarimo rob trepalnic, obliko in barvo... Pri permanentnem make upu obstajajo tudi omejitve in kandidat ne more biti čisto vsak. Če menimo, da vam postopek ne bo dovolj koristil, bomo to zelo odkrito povedali in za vas poskusili poiskati kaj ustreznejšega.

Izkušnje strank - LPG endermolift

It’s not just us being hyped about it. See what all those lovely Customers are saying:
  • I am responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Butcher, InspireFruit
  • The aim of the company magazine is to make colleagues feel connected to Helvetia. I am responsible for the design, development and implementation.
    Philips Morry, InspireFruit
  • Responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Riyaz, InspireFruit

Navodila po trajnem ličenju

Čiščenje obraza
Po tretmaju trajnega ličenja je potrebno upoštevati naslednja navodila in omejitve:

Zvečer po postopku obraza ne umivajte z vodo. Odstranite make-up kot običajno, pri čemer se izognite področju s permanentnim make upom.
Kozmetika in nega obraza
Ne uporabljajte mila ali drugih kozmetičnih izdelkov še 4 dni po aplikaciji permanentnega make upa. Ko kraste odpadejo, lahko uporabite kakšen masten ali zdravilen kozmetični izdelek, ki pospeši proces zdravljenja. To priporočilo še posebej velja v primeru, kadar je permanentni make up uporabljen na vaših ustnicah.
Aktivnosti
Še teden dni po postopku ne priporočamo obiska javnega kopališča, savne ali solarija.

Še 4 dni po aplikaciji permanentnega make upa ne priporočamo obiska fitness centra, teniškega igrišča ipd. (zaradi prahu). Priporočamo, da se izogibate večjemu fizičnemu naporu še 4 dni po postopku.

Navodila po trajnem ličenju

Preventiva
Priporočamo, da se v tem času ne dotikate hišnih ljubljenčkov in s tem preprečite morebitno okužbo.

Na mesto permanentnega make upa ne nanašajte kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo AHA.
SPF
Uporabljajte kreme in ličila, ki vsebujejo zaščitni faktor. Na ta način boste podaljšali obstojnost permanentnega make upa.
Pigment
Takoj po postopku bo pigment zelo močan. Takšen je zaradi manjših krvavitev v ranicah. Pigment, ki ostane v koži, bo za 30% svetlejši, ko se bodo kraste pozdravile – odvisen pa je tudi od vašega osnovnega pigmenta, načina celjenja itd.

V končni barvi permanentnega make upa boste lahko uživali mesec dni po aplikaciji.

Obstojnost make-upa

Obstojnost permanentnega make upa je dve do šest let. Barve sčasoma izgubljajo svojo intenzivnost - postopno bledijo dokler popolnoma ne izginejo.

Intenzivnost barv je drugačna 1 leto po postopku v primerjavi z intenzivnostjo 3 leta po postopku.

Intenzivnost barv je različna in se razlikuje od posameznika do posameznika, saj je odvisna od mnogih faktorjev kot so: starost, elastičnost kože, tip kože, izpostavljenost soncu itd.

V ceno postopka permanentnega make upa je vključena tudi korekcija, ki jo opravimo dva tedna po izdelavi trajnega make upa – tako odpravimo morebitne manjše pomanjkljivosti, saj se pri prvem vnosu ves pigment ne absorbira enako merno ali pa pride do manjših neenakomernih razporeditev zaradi večjega otekanja določenega predela.

Korekcija permanentnega make upa je kratek postopek. Pri obrobi očesnih vek pa je potrebno celoten postopek ponoviti.

Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 495
1351 Brezovica pri ljubljani
Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu