NEGA NOG

Pedikura


Zdrava stopala v vseh starostnih obdobjih so priporočljiv cilj, h kateremu vam pripomoremo z našim strokovnim znanjem in izkušnjami.

1. Klasična pedikura
Klasična pedikura vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, oblikovanje ter odstranjevanje obnohtne kožice, nego nohtov in stopal. Po želji vam nalakiramo nohte.

Klasična pedikura traja 50 min.

2. Medicinska pedikura
Medicinska pedikura je namenjena vsem, ki imajo s svojimi stopali težave. Naša pedikerka vam uspešno odpravi težavo kot so vraščeni nohti, kurja očesa, otiščanec, glivična obolenja, zadebeljeni nohti in podobno. Medicinska pedikura vas bo rešila omenjenih tegob in vam poudarila lahkotnejši korak v življenje.

Medicinska pedikura traja 60-90 min.

3. Kraljeva pedikura
Kraljeva pedikura je zelo hranilna in negovalna nega vaših nog. Vključuje posebno osvežilno kopel z morskimi solmi, peeling stopal, urejanje stopal(odstranjevanje trde kože, kurjega očesa, otiščanec, parafinska kopel..)in oblikovanje nohtov. Sledi hranilna maska, ki naredi kožo gladko, nežno in prožno na koncu masaža stopal z bogato hranilno kremo. Po želji tudi nalakiramo.

Zelo priporočljivo pri suhi, razpokani in poškodovani koži.

Kraljeva pedikura traja 90 min.

Pedikura in manikira


Vsak človek je drugačen. Želja po individualni negi in wellnesu tudi na področju nege rok ter stopal je realnost že dlje časa. Tako je tudi prav, kajti le-te si zaslužijo še več pozornosti, saj nas npr stopala nosijo skozi celo življenje, lahko v ozkih visokih petah ali udobnih športnih čevljih, roke pa so tako ali tako zelo izpostavljene zunanjim vplivom.

PEDIKURA
Osnovna pedikura =30 eur
Medicinska pedikura =35 eur
Vraščen noht, otiščanec ,sanacija kurjega očesa = 10 eur
Oblikovanje in striženje nohtov = 15 eur
Lakiranje ob storitvi = 5 eur
Gelish permanentno lakiranje ob storitvi =8 eur
MANIKURA
Osnovna manikura = 25 eur
Lakiranje ob storitvi = 5 eur
Parafinska obloga ob negi = 10 eur
Gelish permanentno lakiranje = 28 eur
Odstranjevanje gelisha = 8 eur
NEGA ROK

Manikira

1. Klasična manikira
Klasična manikura se začne s kopeljo. Nadaljujemo s piljenjem v želeno obliko in z odstranjevanjem obnohtne kožice. Vse pilice in instrumenti, ki jih uporabljamo, so sterilni ali za enkratno uporabo. Skrb glede morebitne okužbe je odveč. Po oblikovanju sledi nega rok in nohtov. Pri tem uporabljamo različna olja in kreme priznanih blagovnih znamk. Klasična manikura se zaključi z lakiranjem, s katerim zaščitimo noht in izravnamo morebitne nepravilnosti.

2. Spa manikura
Spa manikura LCN OGNX je 100% naravna nega z arganovim oljem, nohte vam oblikujemo, odstranimo obohtno kožico, naredimo piling nohtov ter obnohtja, spoliramo nohtno ploščo, naredimo piling rok, nohte negujemo s posebno negovalno kremo za nohte, serum za nohte, ter obnohtno kožico zaključimo pa s serumom za roke, ter masažo rok z negovalno kremo.

3. Kraljeva manikura
Kraljeva manikura LCN OGNX je 100% naravna kozmetika za nego rok in nohtov. Nohte vam oblikujemo, odstranimo obnohtno kožico, naredimo piling nohtov ter obnohtja, spoliramo nohtno ploščo, nohte negujemo z negovalno kremo, naredimo piling rok, serum za roke, ter kremo za roke nato nadenemo TERMA SOFT sojine rokavičke, ki vsebujejo karite (shea) maslo, sojine proteine, jojoba olje in ostala negovalna olja za globinsko nego rok. Kraljevo manikuro zaključimo še s sproščujočo masažo rok.

NEGA ROK

Manikira

4. Terma soft sojine rokavičke
Sojine rokavičke so prava vitaminska bomba za naše roke. Učinkovine, ki nas popeljejo v intenzivno nego rok so: karitea maslo, jojoba oje, sojini proteini, ter ostala negovalna olja, ki naše roke globinsko nahranijo, navlažijo ter dajejo dolgotrajen mehak občutek. Eden najboljših tretmajev za roke pozimi, lahko samostojno ali pa kot dodatek ob kakšni drugi storitvi.

5. Permanentno lakiranje
LCN RECOLUTION predstavlja paleto obstojnih (do 3 tedne) barvnih lakov. Izbirate lahko med vedno modnim francoskim lakiranjem ali izberete med pisano paleto barvih lakov. Permanentno lakiranje ne uniči nohtov, jih ne stanjša vendar jim kljub temu daje močno obstojnost in sijaj kot prvi dan. Pri permanentnemu lakiranju oblikujemo nohte, potisnemo obnohtno kožico, pripravimo noht na lakiranje ter negujemo roke z zaščitno kremo linije LCN OGNX, ki je 100% naravna linija z arganovim oljem.

6. Geliranje nohtov
Geliranje nohtov je priporočljivo kot terapija za pogrizene, lomljive, mehke in kratke nohte. Z njimi dosežemo popoln videz, željeno dolžino, barvo in poslikavo. Prav tako pa se z geliranjem izognemo tedenskemu urejanju, ter lakiranju nohtov. Tretma zaključimo s serumom za obnohtno kožico ter kremo za roke. Kasneje priporočamo menjava gela za permanentno lakiranje saj popolnoma nič ne poškoduje nohta ga pa kljub temu okrepi!

Izkušnje strank - LPG endermolift

It’s not just us being hyped about it. See what all those lovely Customers are saying:
  • I am responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Butcher, InspireFruit
  • The aim of the company magazine is to make colleagues feel connected to Helvetia. I am responsible for the design, development and implementation.
    Philips Morry, InspireFruit
  • Responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Riyaz, InspireFruit
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 495
1351 Brezovica pri ljubljani
Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu