Nega in oblikovanje telesa

LPG  lipomasaža in endermologija
LPG – ENDERMOLOŠKA LIPOMASAŽA je ekskluzivna tehnika celične stimulacije, ki jo od leta 1986 omogoča sistem LPG. Postopki za oblikovanje telesa v terapevtske in lepotne namene moškim in ženskam omogočajo edinstveno in popolnoma naravno preoblikovanje vezivnega tkiva.

LPG System je edini v boju proti celulitu, ki ga priznava Mednarodna zveza lepotnih plastičnih kirurgov (ISAPS).

LPG – endermologija 

Endermologija zajema razne tehnike oblikovanja telesa, ki se uporabljajo pri delu z LPG-aparati. Dobre rezultate endermološke metode potrjujejo številne klinične in znanstvene študije.

Z uporabo LPG-aparatov zmanjšujemo volumen maščobnih celic, odpravljamo celulit, učvrstimo povešeno in ohlapno kožo (trebuh, roke, stegna, stanja po porodu, izgubi odvečne teže, liposukciji in nekaterih operacijah), preoblikujemo telo in izboljšamo videz kože, saj se tvori novo vezivno tkivo, ki kožo napne in pomladi.

PREBERI VEČ
TESLA-CircSlim TM System - ELEKTROMAGNETNA STIMULACIJA ( oblikovanje mišic,zmanjševanje maščobe,zmanjševanje diastaze trebušnih mišic
Tesla-CircSlim TM je medicinska naprava ,ki se uporablja v estetiki,v kozmetičnih salonih ter medicinskih centrih.Primerna za vse, ki ne obožujejo telovadnice,saj delovanje naprave posnema telovadbo. 
Naprava se uporablja za krepitev mišic in zmanjševanje maščobe.Elektromagnetni mišični stimulator ,ki deluje tako,da elektromagnetno polje prehaja skozi kožo,kot tudi podkožje tretiranega področja in stimulira mišice tako ,da jim zagotavlja intezivno in neprekinjeno krčenje.Utripajoča energijav 30 minutnem tretmaju ustreza 30 000 močnim mišičnim stimulacijam,kar vzporedno vpliva na rast mišic ter zmanjševanje maščobnih celic - oblikuje in krepi telo.
Namen Tesla sistema CircSlim TM je zagotoviti popolnoma neinvazivno elektromagnetno stimulacijo za:

-oblikovanje mišic
-izgorevanje maščob
-izboljšanje mišičnega tonusa in tonusa kože
-krepitev trebušnih mišic 
-učvrstitev zadnjice,stegen,rok
-dvig zadnjce
-pospešitev limfnega obtoka 
-rast in krepitev mišic
PREBERI VEČ
Depilacija
Odstranjevanje dlak je postala pravzaprav nuja za vsako žensko, poslužuje pa se je tudi vse več moških.

V našem salonu izvajamo dve tehniki depilacije.
PREBERI VEČ
Pedikura in manikira
Vsak človek je drugačen. Želja po individualni negi in wellnesu tudi na področju nege rok ter stopal je realnost že dlje časa. Tako je tudi prav, kajti le-te si zaslužijo še več pozornosti, saj nas npr stopala nosijo skozi celo življenje, lahko v ozkih visokih petah ali udobnih športnih čevljih, roke pa so takoalitako zelo izpostavljene zunanjim vplivom.

Zdrave dlani ter stopala v vseh starostnih obdobjih so priporočljiv cilj, proti kateremu vam že leta uspešno pomagamo z našim strokovnim znanjem in izkušnjami.
PREBERI VEČ
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 495
1351 Brezovica pri ljubljani
Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu