Nega in oblikovanje telesa

LPG  lipomasaža in endermologija
LPG – ENDERMOLOŠKA LIPOMASAŽA je ekskluzivna tehnika celične stimulacije, ki jo od leta 1986 omogoča sistem LPG. Postopki za oblikovanje telesa v terapevtske in lepotne namene moškim in ženskam omogočajo edinstveno in popolnoma naravno preoblikovanje vezivnega tkiva.

LPG System je edini v boju proti celulitu, ki ga priznava Mednarodna zveza lepotnih plastičnih kirurgov (ISAPS).

LPG – endermologija 

Endermologija zajema razne tehnike oblikovanja telesa, ki se uporabljajo pri delu z LPG-aparati. Dobre rezultate endermološke metode potrjujejo številne klinične in znanstvene študije.

Z uporabo LPG-aparatov zmanjšujemo volumen maščobnih celic, odpravljamo celulit, učvrstimo povešeno in ohlapno kožo (trebuh, roke, stegna, stanja po porodu, izgubi odvečne teže, liposukciji in nekaterih operacijah), preoblikujemo telo in izboljšamo videz kože, saj se tvori novo vezivno tkivo, ki kožo napne in pomladi.

PREBERI VEČ
Elektro stimulacija z infrardečimi žarki
Elektrostimulacija je stimulacija mišic deluje na podlagi kontrakcije električnih impulzov, ki ga spustimo skozi tkivo .Le to odreagira odvisno od tega ali želimo delati na mišici, koži( ohlapnost), maščobi na najbolj kritičnih delih telesa, kot so: trebuh, stegna, roke, noge ter celulitnem stanju.

Električni stimulator deluje tudi protibolečinsko. Zato je zelo pomemben njen terapevtski učinek.
PREBERI VEČ
Depilacija
Odstranjevanje dlak je postala pravzaprav nuja za vsako žensko, poslužuje pa se je tudi vse več moških.

V našem salonu izvajamo dve tehniki depilacije.
PREBERI VEČ
Pedikura in manikira
Vsak človek je drugačen. Želja po individualni negi in wellnesu tudi na področju nege rok ter stopal je realnost že dlje časa. Tako je tudi prav, kajti le-te si zaslužijo še več pozornosti, saj nas npr stopala nosijo skozi celo življenje, lahko v ozkih visokih petah ali udobnih športnih čevljih, roke pa so takoalitako zelo izpostavljene zunanjim vplivom.

Zdrave dlani ter stopala v vseh starostnih obdobjih so priporočljiv cilj, proti kateremu vam že leta uspešno pomagamo z našim strokovnim znanjem in izkušnjami.
PREBERI VEČ
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 330, 1000 Ljubljana 

Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
crossmenu