LPG ENDERMOLOGIJA TELESA

LPG – lipomasaža in endermologijaLPG – ENDERMOLOŠKA LIPOMASAŽA je ekskluzivna tehnika celične stimulacije, ki jo od leta 1986 omogoča sistem LPG. Postopki za oblikovanje telesa v terapevtske in lepotne namene moškim in ženskam omogočajo edinstveno in popolnoma naravno preoblikovanje vezivnega tkiva.

LPG System je edini v boju proti celulitu, ki ga priznava Mednarodna zveza lepotnih plastičnih kirurgov (ISAPS).


Endermologija zajema razne tehnike oblikovanja telesa, ki se uporabljajo pri delu z LPG-aparati. Dobre rezultate endermološke metode potrjujejo številne klinične in znanstvene študije.

Z uporabo LPG-aparatov zmanjšujemo volumen maščobnih celic, odpravljamo celulit, učvrstimo povešeno in ohlapno kožo (trebuh, roke, stegna, stanja po porodu, izgubi odvečne teže, liposukciji in nekaterih operacijah), preoblikujemo telo in izboljšamo videz kože, saj se tvori novo vezivno tkivo, ki kožo napne in pomladi.

LPG - LipomassageTM by endermologie®Z lipomasažo radikalno pospešimo naravno porabo oziroma izločanje maščobe in tako skoraj podvojimo njeno izgorevanje.

PAKETI LPG - LIPOMASAŽE / ob gotovinskem plačilu
20 x 60 min ( odprava maščobe ,celulita, ohlapnosti )-20 % = 880 eur
20x 45 min ( odprava maščobe ,celulita ,ohlapnosti) -20% = 640 eur
15 X 60 min (odprava maščobe, celulita, ohlapnosti) -10%= 742,50 eur
15 x 45 min ( odprava maščobe, celulita , ohlapnosti ) -10% = 540 eur
10 x 45 min ( odprava maščobe, celulita, ohlapnosti ) + 1 gratis = 400 eur
10 x 60 min ( odprava maščobe, celulita, ohlapnosti ) +1 gratis = 550 eur
5 x 60 min ( odprava maščobe , celulita, ohlapnosti ) = 275 eur
5 x 45 min ( odprava maščobe, celulita ,ohlapnosti ) = 200 eur
5 x 45 min ( pomoč pri bolečih sklepih, mišicah ,limfnemu sistemu) = 200 eur
KAKO DELUJE LIPOMASAŽA?
Lipomasaža je neinvazivna metoda za odstranjevanje trdovratnih maščobnih celic v telesu z uporabo aparata LPG oziroma komore z dvema valjema. Valjčka globinsko delujeta na maščobne celice in jih mehansko stimulirata, kar poveča funkcijo beta receptorjev. Zaradi povečanega delovanja beta receptorjev se začne pospešeno izločanje maščobe iz maščobnih celic, čemur pravimo lipoliza. Poleg boljšega izločanja maščobe pa se začnejo izločati iz celice tudi druge odpadne snovi ali toksini, kar je zlasti pomembno pri odstranjevanju celulita.
Kako z LPG-aparatom pomagamo odpraviti celulit?
Maščobne celice, ki so eden od glavnih krivcev za nastanek celulita, ležijo pod usnjico – plastjo celic v sredini kože – in so med seboj povezane z vezivnimi trakovi oziroma pregradami iz kolagenskih vlaken. Zaradi ohlapnosti vezivnega tkiva med skupki maščobnih celic ter zaradi stanjšane in spremenjene usnjice maščobni skupki začnejo prodirati v usnjico, kar se navzven kaže kot »pomarančna« koža. Za odpravo celulita je potreben tudi nov kolagen.

Pri lipomasaži za odpravljanje celulita uporabljamo patentiran aparat LPG s posebno komoro z dvema valjema. Valja masirata v različnih smereh in ustvarjata vakuum ter vsesavata tkivo v komoro. Postopek pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša metabolizem in pretok limfe, pospeši izločanje strupov iz telesa ter s tem odstranjuje celulit in zmanjšuje maščobne obloge. Poleg tega stimulira fibroblaste in tvori nastanek kolagena in elastina. Rezultat je gladka in napeta koža.

Pri lipomasaži uporabljamo tudi posebna kozmetična sredstva, s katerimi lahko do neke mere vplivamo na dogajanje v drobnem žilju kože in podkožja ter obenem izboljšamo prekrvitev in odpravimo zastajanje limfe, nekoliko ta sredstva vplivajo tudi na raztapljanje maščob. Pri tem je seveda zelo pomembna vztrajnost in pogostost postopkov.

Z lipomasažo proti ohlapni koži ali po liposukciji
Ohlapna koža nastane, kadar koža izgubi svojo elastičnost zaradi prehitrega hujšanja, po porodu, pri normalnih procesih staranja, zaradi stresa, v obdobju menopavze in po tistih lepotnih operacijah, ki zmanjšujejo maščobno tkivo (liposukcije).

Ohlapna koža po liposukciji – na mestih liposukcije se po nekaj dneh navadno pojavijo precej obsežne podplutbe, ki se lahko razširijo tudi na druge predele telesa. Ko se rane na koži zacelijo, se na mestih liposukcije začne izvajati limfna drenaža. Estetski kirurgi najraje uporabljajo lipomasažo, saj na neinvaziven način kar najbolj zmanjšajo negativne posledice liposukcije.

Če po posegu postanejo nekateri deli telesa nesimetrični, lahko z lipomasažo in uporabo LPG-aparatov preoblikujemo kritične dele in vzpostavimo skladno postavo.
Po porodu in v menopavzi
Po porodu – tkivo se nenadoma sprosti, koža je na videz viseča. Povešen trebuh po nosečnosti ni nič nenavadnega, če se ga želite lažje znebiti in kožo spet učvrstiti, svetujemo lipomasažo. Tretma se začne izvajati šele takrat, ko se uravna hormonsko stanje v telesu, in sicer po dveh rednih menstrualnih ciklusih.

Menopavza – trebuh se lahko povesi tudi zaradi upočasnjene presnove, zato se začne hitreje in v večjem obsegu kopičiti maščobno tkivo. Hormonske spremembe vplivajo na nastajanje elastina in kolagena, ki koži dajeta elastičnost.
Odvečna koža po izgubi telesne teže
Odvečna koža po izgubi telesne teže – telo se pri pridobivanju teže spreminja in proizvede tudi več novih kožnih celic. Ko se teža zmanjša, zlasti če je hujšanje prehitro, se količina kože ne zmanjša in se zato povesi. A ni treba takoj pomisliti na operacijo, da bi imeli spet bolj napeto in čvrsto kožo – prej preizkusite naraven postopek z uporabo lipomasaže.
KDAJ OPAZIMO PRVE REZULTATE?
Rezultati so opazni že po četrti ali peti terapiji. Nekatere stranke s težavami zastajanja vode v telesu opazijo spremembe že po nekajurni terapiji. Za boljše in trajnejše rezultate je priporočljivo, da lipomasažo kombinirajo z telesno aktivnostjo. Potem ko dosežemo želeno stanje, je treba ohraniti dobre prehranske navade, se redno gibati in preverjati rezultate.

Lipomasaža je primerna za ženske in moške, ki se želijo znebiti:

celulita vseh vrst
na trebuhu, rokah, stegnih, bokih, mečih, hrbtu, ledvenem delu …
odvečne in trdovratne maščobe
na trebuhu, rokah, stegnih, bokih, mečih, hrbtu, ledvenem delu …
povešenih prsi pri moških
podbradka
povešene ali ohlapne kože
otekanja nog
Lipomasaža povečuje in izboljšuje limfno drenažo
Posebno primerna je v boju proti zastajanju tekočine v telesu in pri mehkem celulitu, po nosečnosti, nekaterih operacijah, npr. liposukciji, za regeneracijo mišic. Terapija spodbudi funkcije limfnega sistema, kar pospeši izločanje zastale odvečne tekočine in drugih strupenih snovi iz telesa.

Mehanski učinki lipomasaže na limfno drenažo:
pospeši limfni in krvni obtok, najboljši učinek nastopi po 2–3 urah, ko je limfni pretok pospešen 3 do 6-krat
odstrani odmrlo kožo
Fiziološki učinki lipomasaže na limfno drenažo:
izboljša izmenjavo prehrambnih snovi in kisika v celicah
pripomore k ustvarjanju novega vezivnega tkiva
izboljša videz kože (zaradi obnavljanja kolagena in elastina)

Lipomasaža je primerna za ženske in moške, ki si želijo:

skladne postave
sprostiti in raztegniti zategnjene ali napete kite in mišice po vsakodnevnih ali športnih obremenitvah
čvrsto in lepo zadnjico
odpraviti otekanje nog
pomlajeno in napeto kožo
zmanjšati obseg trebuha
zmanjšati posledice stresa in izboljšati splošno počutje

Kako lipomasaža deluje na ohlapno in povešeno kožo?
Nekirurško napenjanje povešene kože temelji na spodbujanju tvorbe kolagena in elastina v srednjem sloju kože ali usnjici.

Z LPG-aparatom in lipomasažo mehansko stimuliramo kožo. Globina delovanja je odvisna od vrste terapije. Z lipomasažo izzovemo biološko reakcijo in spodbudimo tvorbo kolagena in elastina ter pospešimo lipolizo, tj. lokalno topljenje maščob, ki jih telo potem izloči po naravni poti. Zaradi tvorbe kolagena in elastina koža postaja bolj gladka in napeta. Terapija je še posebno učinkovita na trebuhu, nadlahteh in stegnih.

Pri hkratnem pojavu trdovratnega maščobnega tkiva in celulita terapijo kombiniramo z drugimi lipomasažnimi terapijami.

ALI JE LIPOMASAŽA UČINKOVITA?
Dobre rezultate lipomasaže oziroma endermološke metode, ki pospešuje izgorevanje maščob, izločanje toksinov iz telesa in povečuje tvorbo kolagena in elastina, potrjujejo tudi zdravniki in klinične raziskave po vsem svetu. Aparat LPG je edini aparat za odstranjevanje celulita, ki ga priznava tudi mednarodna zveza plastičnih lepotnih kirurgov (ISAPS).
ALI JE OB LIPOMASAŽI NUJNA STROGA DIETA?
Ne, lipomasaža učinkuje tudi brez stroge diete, vsekakor pa je treba skrbeti za uravnoteženo prehrano, piti ustrezno količino vode in biti telesno aktiven.
ALI JE LIPOMASAŽA BOLEČA?
Ne, čeprav je terapija z lipomasažo intezivna, postopek ni boleč. Bolečine se lahko pojavijo, če aparat ni pravilno nastavljen.
KDAJ LIPOMASAŽE NE UPORABLJAMO?
Uporabo LPG-aparata oziroma lipomasažo odsvetujemo med nosečnostjo, pri aktivnem hormonskem zdravljenju, pri tromboflebitisu, raznih vnetnih procesih v telesu, nalezljivih kožnih boleznih, vročinskih stanjih, epilepsiji, med menstruacijo. Pred terapijo se posvetujete s strokovnim osebjem v salonu ali za nasvet vprašajte vašega zdravnika.
ZAKAJ JE PO LIPOMASAŽI POTREBNA VADBA?
Vadba še bolj okrepi spremembe, ki jih sproži terapija, ter omogoča boljše, hitrejše in trajnejše rezultate.
izboljša psihično in fizično počutje.
Na primer: Stranski produkt lipolize so proste maščobne kisline, glicerol in voda. Proste maščobne kisline porabimo kot energijo pri aerobni vadbi in pri tem iz medceličnega prostora odstranimo še glicerol in vodo
ALI SO REZULTATI LIPOMASAŽE TRAJNI?
Rezultati lipomasaže so dolgotrajni. Zavedajte se, da morate tudi sami poskrbeti za to s primerno prehrano, zadostnim pitjem vode in telesno aktivnostjo. Po končanih terapijah je priporočljivo, da stanje vzdržujete in terapijo opravite najmanj enkrat na mesec.
KOLIKO TERAPIJ Z LIPOMASAŽO SE PRIPOROČA?
Število terapij je seveda prilagojeno potrebam vsake stranke, odvisno je od stanja telesa in želja posameznika. Za optimalne rezultate priporočamo povprečno 15 do 20 terapij, in sicer dva- do trikrat na teden. Posamezne terapije trajajo 45-60 minut.

Izkušnje strank - LPG endermolift

It’s not just us being hyped about it. See what all those lovely Customers are saying:
  • I am responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Butcher, InspireFruit
  • The aim of the company magazine is to make colleagues feel connected to Helvetia. I am responsible for the design, development and implementation.
    Philips Morry, InspireFruit
  • Responsible for the design and implementation of our website, and any other special projects in the Corporate Communications department.
    Jordan Riyaz, InspireFruit
Storitve
Vas zanimajo naše storitve?
Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Salon LPG
SALON LEPOTE LPG

Tržaška 495
1351 Brezovica pri ljubljani
Kontaktirajte nas!
Telefon
+386(0)31 325 541
E-pošta: 
info@salonlepote-lpg.si
Vedno vabljene - 
Ne spreglejte pa tudi naših ugodnosti  in tekočih AKCIJ - spremljajte nas na družbenih omrežjih:
Politika zasebnosti in pogoji poslovanja
magic-wandcrossmenu